מצרכים
- 350 גרם תירס או קפוא או מקופסת שימורים
- 2בצלים
- 200 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
- 1ביצה
- 1זנב בצל ירוק קצוץ
- 3 כפות אבקת מרק עוף
- רבע מרגרינה
- חצי כוס שמיר
- כפית מלח
אופן ההכנה
חותכים את הבצל לרצועות ממיסים את המרגרינה בסיר ומוסיפים את הבצל ומערבבים עד להשחמה מוסיפים את התירס עם זה מקופסת שימורים בלי המים לסנן להוסיף 3כפות אבקת מרק לערבב ולשים חצי סיר מים בערך 6 כוסות מים שמים את השמירושמרק כמעט רותח אנו טוחנים את המרק עם מגימיקס מוסיפים את הביצה וטורםים כול הזמן עד שמיתקבלת נטיפים של ביצים מוסיפים את החזה עוף ומבשלים על אש בינונית עוד 10 דקות ניתן להוסיף לקישוט את הבצל ירוק.
ניתן להגיש את המרקים עם קרוטונים מעל זה מושיף טעם ויופי למה שלא ננסה לעשות בעצמינו למי אין בבית לחם שנשאר קצת יבש חותכים את הלחם לפרושות אחר כך לקוהיות קטנות ומניחים בתבנית פירקס מוסיפים חצי כפית זעטר חצי כפית אורגנו כף שמן זית ניתן להוסיף לאוהביי השום חצי כפית שות מערבבים ומכניסים לתנור בחום 195 מעלות למשך 20 דקות לשים לב מדיי פעם לתנור עד שמקבל קרוטונים קריספים זול וטעים מלחם שקצת יתיבש לנו בתאבון