מצרכים
- שתי כוסות אורז
- רבע חבילה מרגרינה
- גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות
- פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות כנל עם הפלפל הצהוב
- גזר מקולף וחתוך לרצועות
- קורט מלח קורט פלפל לבן
- שמיר קצוץ דק
- שקדים פרוסים קלויים בתנור
- שלוש וחצי כוסות מים חמים
אופן ההכנה
מחמים סיר על הגז שבתוכו המרגרינה אחרי שהמרגרינה מומסת מוסיפים את הירקות(הפלפלים והגזר)ונותנים להם ממש להשחים שהם מושחמים וצבעם זהוב מוסיפים את האורז המלח והפלפל והשמיר ומערבבים כמה דקות ולבסוף מוסיפים את המים החמים מכסים את הסיר על אש נמוכה חמש עשרה דקות לשים לב מידי פעם שהאורז לא ידבק שהאורז מוכן מוסיפים מעל את השקדים הפרוסים והנה לנו אורז מענין וטעים, תנסו.