מצרכים
- אחד קילו קמח
- אחד קוביות שמרים עם כוס מים מעורבבים
- שתי כפיות מלח
- חצי כוס שמן זית
- שתי ביצים
- כוס מים נוספת
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים ומחכים שעה וחצי לתפיחה אחר כך מפזרים קמח על משטח העבודה ומעבדים את הבצק (זה החלק הכי כיף לילדים) פותחים את הבצק עם מערוך ויוצרים כל מיני צורות של בצק כמו לב או דובי (כל שבלונה שקיימת בבית אפילו במשחקי הבצק למיניהם) שמים רוטב עגבניות וגבינת מוצרלה ומכניסים לתנור בחום של מאה שבעים מעלות למשך חצי שעה עד ארבעים דקות
את הרוטב מכינים כך
שלוש עגבניות חתוכות לקוביות אחד בצל חתוך לקוביות כפית של אורגנו כף רסק מחממים מחבת עם מעט שמן ומוסיפים את העגבניות והבצל ומערבבים עד שזה מתרכך מוסיפים את שאר המוצרים ומבשלים עוד שמונה דקות מקררים את הרוטב ויוצקים על הפיצה על הפיצה ניתן לשלב זיתים,תירס,טונה וכל דבר שילדים אוהבים