מצרכים
- חצי קילו כבד עוף מוכשר וצלוי
- חצי חבילה מרגרינה בטעם חמאה פרווה
- קורט מלח קורט פלפל שחור גרוס
- חמישה בצלים חתוכים לרצועות
- ארבע כפות קוניאק עדיף מובחר
אופן ההכנה
- מחממים מחבת עמוקה וממיסים את המרגרינה.
- מוסיפים את הבצל עד לצבע זהוב.
- מוסיפים את הכבד עוף ושאר המוצרים שהזכרתי ומערבבים.
- מוצאים אחרי שש דקות את המרכיבים וטוחנים את הכל במטחנת בשר או מג'ימיקס.
- כעת שיש לנו ממרח כבד מניחים אותו על תבנית כמו של עוגות אינגליש קייק מרופד בנילון נצמד ושמים את הכבד ומהדקים טוב עם הנילון ומכניסים למקפיא למשך שלוש שעות.
- אחרי שלוש שעות מוציאים ופורסים כמו עוגה.
מניחים על הפטה את ריבת הבצל או ריבת הורדים עם כוס יין טובה שיר צרפתי ברקע וחברה אנחנו במסעדת גורמה צרפתית שזה בעצם בביתינו .
בתאבון!