מצרכים
- שבעה בצלים חתוכים לרצועות דקות
- חצי חבילת מרגרינה
- שמונה כפות גדושות של סוכר חום
- שלוש שיניי שום
- כפית קינמון
- שלושה שבבי ציפורן
אופן ההכנה
- מחממים סיר או מחבת עמוקה.
- מוסיפים את המרגרינה. כשהמרגרינה נמסה מוסיפים את הבצל עד שמתקבל צבע זהוב מוסיפים א שאר המצרכים ומערבבים על אש נמוכה למשך עשרים דקות.
- נותנים לריבה להתקרר ומורחים את הריבה על טוסט חם או על פטה כבד שזה מעדן קלאסי
אחרי שיש לנו שתי ריבות טעימות צריך להכין את הפטה כבד כדי שיהיה לנו מושלם.