כתבה מ11.3.11 מעיתון דה מרקר
ההפעלה: שף אלדו, שמכין אוכל עם הילדים.
אלדו הגיע מתוקתק עד הפרט הקטן ביותר. כל אחד מהילדים הכין פיצה אישית, ודורון נהפך לעוזר שלו. אלדו חילק לילדים עוגות שוקולד שהכין מבעוד מועד והילדים קישטו את העוגות בוופלים, בעדשים ובסוכריות. הילדים היו מהופנטים".
איך נבחרה ההפעלה? "לפי המלצה של חברה".
עלויות: 1,300 שקל על ההפעלה + 200 שקל לשכירת מקום + 350 שקל לכיבוד להורים.
האם הנושא הכספי היה שיקול? "כשעשינו בירור לגבי מחירים של ליצנים, ראינו שזה עולה כ-1,000 שקל בלי כיבוד ועוגה. רצינו ללכת על משהו טוב, כי ראינו הרבה מפעילים לא כל כך טובים אצל אחרים ולא רצינו ללכת על משהו לא איכותי".
מי רצה לשכור מפעיל - אתם או הילדים? "דורון ביקש מסיבת יום הולדת גדולה עם כל החברים בגן, אחרת היינו מדלגים על זה בשמחה. מהרגע שהוא ביקש היה ברור שנעשה לו משהו גדול ורק חיפשנו רעיון".
מה שאר הילדים בסביבתכם עושים? "אם רוצים לעשות מסיבה לכל הגן - אז שוכרים מפעיל חיצוני".