054-758-3791
שף ליום הולדת

שף פרטי לכל מסיבה

סדנאות בישול

מסיבות למבוגרים

מה מתבשל

רוטב שמנת עם עלי מרווה
מצרכים
- כוס שמנת לבישול
- קורט פלפל לבן ומלח
- חצי כפית שום
- רבע כוס יין לבן קורט
- אגוז מוסקט טחון
- ארבעה עלי מרווה חתוכים דק
- כף קונפלור וחצי כוס מים פושרים
אופן ההכנה
- מחממים בסיר את השמנת ומוסיפים את כל המרכיבים שצינתי חוץ מהקונפלור והמים.
- אחרי שהרוטב שלנו מבעבע שמים את הכף קונפלור בתוך כוס המים ובוחשים ולאט לאט מוסיפים לרוטב.
- ככה אנחנו מסמיכים את הרוטב שלא יצא לנו דליל ושיצא אחיד ויוצקים את הרוטב החם על הדג גם מראה יפה להגשה וגם טעים .