מצרכים
- חצי קילו גרגרי חומוס מושרים במים ללילה
- שתי כפות מיץ לימון
- כפית כמון
- שן שום
- קורט מלח ופלפל לבן
- שלוש כפות של טחינה גולמית (עדיף טחינה ברמה טובה)
אופן ההכנה
- מבשלים את גרגרי החומוס עד שהגרגרים ממש רכים מאוד.
- טוחנים במעבד מזון או מטחנת בשר את הגרגרים עם חצי כוס נוזל של המים של החומוס שבישלנו.
- מוסיפים את שאר המצרכים ומעבדים עד שמתקבל ממרח מוצאים מסדרים בצלחת עם שמן זית פפריקה ופטרוזיליה ומנגבים.
בתיאבון !