054-758-3791
דואר אלקטרוני טלפון
ספר בישלוליאדה
טלפון
הפעלות לילדים, אטרקציות לילדים, הפעלות לימי הולדת, שף לילדים, שף פרטי
שף ליום הולדת
שף פרטי לכל מסיבה
סדנאות בישול
מסיבות למבוגרים
מה מתבשל

דג אמנון על מצע ירקות שורש ברוטב לימונענע

מצרכים

  • ארבעה דגי אמנון טריים מפולטים ללא עצמות (ניתן לבקש מהמוכר רק את הפילה)
  • אחד קולורבי
  • שני גזרים
  • שני בצלים
  • אחד שומר
  • אחד ענף סלרי
  • צרור של כוסברה קצוצה
  • כוס שמן זית ,ארבעה לימונים חתוכים קוביות עם הקליפה
  • קורט מלח, פלפל שחור גרוס ,פפריקה אדומה,פלפל חריף טרי חתוך קוביות (לאוהבי החריף ניתן להוסיף שני פלפלים)

אופן ההכנה

  • חותכים לרצועות את הגזר, הקולורבי, הבצל, הסלרי והשומר
  • מערבבים עם הכוסברה הקצוצה עם חצי כוס שמן זית
  • מוסיפים מלח ופלפל ומניחים בתבנית את הירקות.
  • על מצע הירקות מניחים את פילה האמנון.
  • בקערה מוסיפים את קוביות הלימון נענע קצוצה חצי כוס שמן זית פפריקה ופלפל חריף אחד
  • מערבבים ויוצקים על הפילה אמנון
  • מכניסים לתנור בחום של מאה שמונים מעלות למשך עשרים דקות
 
הנה לכם מנה צבעונית עם המון ירק גם מתחת וגם מעל בריא וטעים.