מצרכים
- ארבעה דגי אמנון טריים מפולטים ללא עצמות (ניתן לבקש מהמוכר רק את הפילה)
- אחד קולורבי
- שני גזרים
- שני בצלים
- אחד שומר
- אחד ענף סלרי
- צרור של כוסברה קצוצה
- כוס שמן זית ,ארבעה לימונים חתוכים קוביות עם הקליפה
- קורט מלח, פלפל שחור גרוס ,פפריקה אדומה,פלפל חריף טרי חתוך קוביות (לאוהבי החריף ניתן להוסיף שני פלפלים)
אופן ההכנה
- חותכים לרצועות את הגזר, הקולורבי, הבצל, הסלרי והשומר
- מערבבים עם הכוסברה הקצוצה עם חצי כוס שמן זית
- מוסיפים מלח ופלפל ומניחים בתבנית את הירקות.
- על מצע הירקות מניחים את פילה האמנון.
- בקערה מוסיפים את קוביות הלימון נענע קצוצה חצי כוס שמן זית פפריקה ופלפל חריף אחד
- מערבבים ויוצקים על הפילה אמנון
- מכניסים לתנור בחום של מאה שמונים מעלות למשך עשרים דקות
הנה לכם מנה צבעונית עם המון ירק גם מתחת וגם מעל בריא וטעים.