אופן ההכנה
- 1.5קג בשר מס 4 חתוך לקוביות
- 3 בצלים חתוכים לרבעים
- 4 גזרים חתוכים לעיגולים
- 4 שיני שום
- 3כפות רסק עגבניות
- 5 כוסות מים
- 2כוסות גרגרי חומוס שהושרו יום לפני במים ובושלו
- 1ענף רוזמרין
- 1/2 כוס יין אדום לא מתוק
אופן ההכנה
מניחים את הסיר על הגז ומטגנים במעט שמן זית ומוסיפים את הבשר ושיני השום עד להשחמת הבשר מוסיפים כעת את כל הירקות והחומוס ומערבבים הכל על הגז מוסיפים את המים, הרסק מעט מלח ופלפל שחור טחון ואת היין ומערבבים מכסים במכסה את הסיר ומכניסים לתנור בחום של 190 מעלות למשך שעה וחצי ,מדי פעם לא להתבייש , יש לבדוק שיש נוזלים והבשר לא התייבש (כי מי שמתבייש מתייבש) במידה וכן מוסיפים מעט מים או יין בתאבון.