מצרכים
(מנה ל-4 אנשים)
- 3חזה עוף נקי ושטוף(שניצל) חתוך לרצועות דקות
- 1בצל נקי פרוס לרצועות
- 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות
- 1 פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות
- 1עגבניה חתוכה לקוביות
- 1/2 כפית פפריקה אדומה
- 1/2 כפית כמון
- 1/4כפית כורכום
- קורט מלח קורט פלפל שחור גרוס
- קורט פלפל שטה חריף יבש
- 1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה
- מחממים על הגז מחבת גדולה רצוי טפלון מוסיפים את השמן זית ומחכים עד שהשמן חם
- מוסיפים את הבצל
- כשהבצל קצת מזהיב הוסיפו את כל המוצרים ותערבבו הוסיפו את התבלינים (חריף לפי טעמכם כמובן)
כמו שאמרתי ניתן לשדרג את יופי המנה והנה זה בא
דף מבצק פסטלים קונים בכל סופר תבקשו בצק לפסטלים זה מגיע בצורה עגולה מחממים סיר עם שמן עמוק זורקים את דף בצק הפסטלים לתוך הסיר ומועכים אותו בעזרת מצקת של מרק לאט הוא מקבל צורה של קסדה ושהוא מטוגן מוצאים והנה לכם כובע אני קורא לזה קסדה של בצק סיגרים שבתוכה אני ממלא את העוף הלבנוני דרך נהדרת להגשה וגם הבצק הוא טעים וקריספי לאכילה.