מצרכים
- אחד אבוקדו מקולף(לא רך במיוחד)
- חצי כוס קמח
- שתי ביצים
- חצי כוס פירורי לחם+שומשום
- קורט מלח קורט פלפל שחור
אופן ההכנה
- חותכים את האבוקדו לעיגולים עבים בערך 2 סנטימטר עובי שמגיעים לגרעין חותכים מסביב (ממש לעשות טבעות )
- מוסיפים מלח פלפל על הקמח ומערבבים
- מצפים את הטבעות אבוקדו בקמח ביצה ופירורי לחם
- מטגנים בסיר בשמן עמוק רק אחרי שהציפוי קיבל צבע זהוב ניתן להוציאו מהשמן
- להגיש עם ירקות טריים ופלח לימון בתאבון.