עמוד הבית אודותינו מכתבי תודה גלריית תמונות מבין לקוחותינו אלדו במדיה צור קשר

מתכון לחג השבועות :
חג שבועות שמח לכולם קבלו מתכון מעולה לאורחים לחג
כדוריי גבינה מטוגנים בציפויי פנקו ברוטב יוגורט
המצרכים
600 גרם גבינת כנען
50 גרם פתיתי פרמזן
50 גרם גבינת שמנת
100 גרם גבינת פטה מגורדת
2 ביצים
מלח ופלפל
אופן ההכנה-מערבבים את כל החומרים בקערה עמוקה יוצרים עיגולים בקוטר של 2 ס"מ מקמחים וטובלים בביצים טרופות ומגלגלים בציפוי הפנקו מטגנים בשמן עמוק
הרוטב שיוצקים למעלה-1 גביע יוגורט,חצי שום כתוש,שמיר קצוץ,וגרידה של סלק אדום ,מלח,ופלפל ומערבבים ויוצקים מעל הכדורי גבינה.
בתאבון חברים

מתכון לחג השבועות :

ההרשמ לקייטנות ומסיבות סוף שנה בעיצומה:

מסיבות סוף שנה לגניי ילדים ובתיי ספר וקייטנות בעיצומה מוסיקה קסמים מאסטר שף


חדש אצל אלדו מתקן שתייה לילדים:

דרושים:
דרושים לעבודה בחור\רה עם המון אהבה לילדים ,עם המון הומור להפעלות לפרטים 0547583791

מאסטר שף לילדים בערוץ 2:
השף אלדו התראיין והצטלם עם ילדים להקדמה לתוכנית מאסטר שף לילדים הסביר והדגים על אוכל בריא לילדים

בישלוליאדה סיפור ומתכונים יצא לאור:
הספר של אלדו שלומי יצא לחנויות הספרים כתבה נרחבת במקומון גל גפן בראשון לציון ומעריב

השף אלדו בעיתון הארץ:
כתבה נרחבת על ההפעלות המיחודות בעיתון הארץ של השף שלומי אלדו 20.11 


  
חבר באיגוד השפים
מומלצים של יום הולדת
 
המומלצים של מסיבת רווקות

הספר החדש של אלדו השף

תפוח אדמה בתנור מוקרם בשמנת 054-7-583-791

 

תפוח אדמה מוקרם מוקרם בשמנת
 

מצרכים

שישה תפו"א מקולפים ושטופים

חבילה שמנת לבישול אפשר גם שמנת מתוקה או צמחית בערך כוס

גבינת מוצרלה או צהובה מגורדת מאה גרם

קורט מלח קורט פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה  

חותכים את התפו"א לפרוסות דקות ומסדרים על תבנית עדיף פירקס

יוצקים על התבנית את השמנת את המלח ופלפל.
מכניסים לתנור למשך ארבעים דקות 

למאה שמונים מעלות לקראת הסוף כשרואים שהתפו"א נהיה רך בתנור מפזרים 
את ה
גבינה ומכניסים חזרה לתנור

אלדו שף - חווית הבישול הביתי , לפרטים והזמנות : 054-7-583-791
לק"י פתרונות ברשת - בניית אתרי אינטרנט

שף פרטי אלדו שף